Educatori

IMG_6714Secretul real al succesului în  Educaţia Neoumanistă constă în selectarea educatoarelor. Copiii învaţă prin imitare, motiv pentru care educatoarele transmit bucurie şi stimuleaza curiozitate. Vârsta cuprinsă între 0-6 ani este critică pentru anii de formare a personalităţii şi atitudinilor fundamentale despre sine şi despre mediul înconjurător. Astfel cadrele didactice sunt selectate atât pe baza calificărilor cât şi pe baza capacităţilor de a transmite prin acţiunile lor căldură, iubire, acceptare, linişte, bucurie şi valori etice. Tot personalul primeşte instruire şi ghidare specială în NHE prin seminarii, cursuri şi manuale.

Mentori educaționali ai Grădiniței Răsărit:

Magda Zâmbet, director educativ cu o vastă experiență înca din anul 1975 ca educatoare / director, co-autor al Curriculei Educaţiei Neoumaniste și vice-președinte al Asociației Educaţiei Neoumaniste. De asemena are certificarea de formator în educația parinților data de catre Institutul Educatiei din Olanda.

Didi A.Devapriya, președinte al Asociației AMURTEL România și al Asociației Educaţiei Neoumaniste. Didi este cetățean american, lucrând în Romania ca voluntar din anul 2005. A lucrat în mai multe instituții de Educație Neoumanistă în SUA, Italia și România. De asemena, este un formator în Educația Neoumanistă, reprezentând această metodă la vari seminarii și conferințe internaţionale (Olanda, Italia, Latvia, Danemarca etc.). Este co-autor al Curiculei Educației Neoumaniste.

Sorina Halaicu, Expert în Educația Neoumanistă, educatoare la Grădinița Răsărit nr 1 din 1992 și este co-autor al Curriculei Educației Neoumaniste

Madhavii Alexa-Carmen, Expert în Educația Neoumanistă, educatoare la Grădinița Răsărit nr 2 din 1996 și este co-autor al Curriculei Educației Neoumaniste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

rasarit@amurtel.ro

0743161740