Tort de portocale cu crema de zmeura

almond
Ingrediente:
400 g faină
150 g zahăr
1 linguriţă sare
1 linguriţă bicarbonat
1 linguriţă praf de copt
200 ml ulei
coajă de portocală rasă
200 ml suc de portocale
200 ml apă minerală
2 linguri oţet

Combinaţi ingredientele uscate şi ingredientele ude separat. Asiguraţi-vă că cuptorul este pre-încălzit înainte de combinarea celor umede cu cele uscate. Amestecaţi-le până conţinutul devine moale şi coaceţi-l până se usucă complect. (cam o ora)
Tăiaţi prăjitura în jumătate orizontal – folosind o aţă sau un cuţit.
Pregatiţi crema de zmeură prin realizarea unui piure de zmeură proaspătă şi apoi adaugaţi o linguriţă în frişca care este deja tare şi la consistenţa necesară pentru a decora prăjitura. Continuaţi să bateţi frişca până se face de culoare roză. Adăugaţi amestecul de cremă între straturile prajiturii, decoraţi cu crema de zmeură şi zmeură proaspătă. În fotografia de mai sus, au fost folosite deasemeni si fructe de marţipan pentru decorare.

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInShare on Google+

rasarit@amurtel.ro

0743161740