Sesiune de Q&A și prezentarea Grădiniței Răsărit

Grădinița Răsărit organizează în zilele de 22 și 29 August un eveniment interactiv pentru părinții care au copii de grădiniță și caută cea mai bună opțiune pentru ei.

Am ales sa va punem 2 zile de sambata la dispozitie pentru o mai buna gestionare a timpului. Evenimentul de va desfasura la fel in ambele zile propuse.

Pe parcursul sesiunii vă vom prezenta mai multe despre sistemul nostru de integrare a copilului la grădiniță, despre filozofia neoumanistă pe care o transmitem și celor mici.

Vom discuta despre felul în care ne asigurăm că cel mic are toate instrumentele necesare pentru a avea o bază solidă de valori sănătoase cu care să plece mai departe în societate.

Acestea și multe alte întrebări sunt cele la care vă vom răspunde pe parcursul evenimentului, pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în alegerea grădiniței potrivite pentru cel mic.

Participarea copilului este opțională și avem rugămintea să specificați dacă veți veni însoțit de cel mic, pentru a ne pregăti în mod corespunzător în funcție de numărul de copii.

Desfasurare:

10:30-10:45 – Sosire
10:45-11:00 – Cerc cu Didi
11:00-12:00 – Sesiunea de Q&A
12:00 – 13:00 – Prezentare gradinita, activitati cu cei mici
13:00-13:30 – Gustare si joc liber pentru copii

Pentru a vă înscrie la eveniment vă rugăm să completați formularul de mai jos și veți fi contactat de către una din colegele noastre de la grădiniță.

Important: Vă rugăm să luați în considerare că ambele zile în care se va desfășura evenimentul vor fi luate toate măsurile de siguranță pentru protecția tuturor celor prezenți, de aceea numărul de participanți pe zi este limitat.

Pentru înscriere vă rugăm să completați acest formular:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScbqhs3bI4bf3F5y3dl7dPH8V-fpmjBO0oNQeDvuj5PUl5k8w/viewform?usp=sf_link

rasarit@amurtel.ro

0743161740