Terapie florala

solarbowl1Grădinița Răsărit promoveazaă un stil de viață holistică, ecologică, încurajând remediile naturale și ocazional organizând seminarii pentru parinți pe astfel de  teme. Terapia Florală Bach este una din terapiile naturale, foarte subtile, care funcţionează la un nivel delicat, aceasta ajutând familiile și copiii să treacă peste depresie, furie, anxietate, divorț, peste probleme de concentrare, coșmaruri, stres, etc.


Această terapie este recunoscută în lumea întreagă ca fiind  o formă de tratament în siguranță, care sprijină și celelalte terapii convenționale precum holistice ca: homeopatia, acupunctura și psihoterapia. Remediile în sine sunt produse din plante cu flori non-toxice, rădăcini și ierburi, în forme extrem de diluate.


bach-flowersDidi A. Devapriya, președinta AMURTEL și a Asociaţiei Educaţiei Neoumaniste, mentor al Grădiniței Răsărit şi-a finalizat Cursul acreditat “Dr. Bach Foundation’s Bach Flower Remedies’’, nivelul 1 și 2.

Consultățiile în terapia cu flori Bach pentru copiii înscrisi la grădinița noastra și familiile lor costa 30 de Ron.

Consultățiile sunt disponibile de asemeni și pentru familiile care nu au copii înscrisi la noi și taxa este de 100 de RON.

Mai jos puteți gasi link-uri cu ecarți gratis scrise de Edward Bach (întemeietorul acestui sistem) care explică acesta metodă simplă și holistică.

 

Cei Doisprezece vindecatori – Edward Bach

 

 

 

 

rasarit@amurtel.ro

0743161740