Ce ne deosebeste?

Grădinița Răsărit este apreciată pentru atmosfera caldă şi mediul de familie care oferă fiecărui copil dreaptul de a se simţi apreciat, special şi confortabil.

  • Educatori talentaţi trezesc curiozitatea și bucuria de a învăţa prin tehnici Neoumaniste creative și holistice. Momentele de exprimare activă sunt echilibrate cu momentele liniștitoare care dezvoltă abilitățiile de autoreglare, care sunt niște deprinderi de viață esențiale pentru o lume din ce în ce mai stresantă. Curiculumul Neoumanist la Grădinița Răsărit include evenimente speciale care face parte din tradiția anuală a grădiniței : Bazarul de Toamnă, Ziua Pământului, Festivalul Multicultural “Diverse chipuri, o singură inimă”.
  • Punem accent pe o alimentație sănătoasă cu un meniu lacto-vegetarian variat care încurajează consumul unei gamei variate de cereale integrale și bio (orez integral, ovăz, orz, hrișcă, mei), leguminoase (năut, soia, linte, mazăre, fasole), semințe, germeni, lactate, fructe și legume.
  • Oferim engeleză intensiv și deseori avem vorbitori de limbi straine nativi (voluntari internaționali). Acest lucru este inclus în oferta educațională fără costuri suplimentare.

Mulţi părinţi revin pentru a ne povesti despre succesele copiilor lor la şcoală datorate formării pozitive la Grădiniţa Răsărit.

Unul din comentariile postate pe Top Gradinite particulare Bucuresti :
“2012-06-24, Fetiţa mea a fost anul trecut în grupa lui Madhavi si a fost o experienţă tare frumoasă pentru ea. De la 2 ani ai Maiei bantuim gradinitele din Bucuresti si aceasta este prima de care suntem amandoua multumite. De la meniu (care este lacto-vegetarian) pana la daruirea totala a educatoarei.”

Ce ar învăța copilul meu?

  • “Sunt bun, iubesc și sunt iubit” – determină încrederea în sine și pozitivitatea care este baza succesului, optimismului şi creativităţii în viaţă. Astfel copilul poate păstra naturaleţea, intuiţia şi exprimarea liberă şi spontană.
  • “Ceilalţi simt ceea ce simt eu. Sunt aici pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu şi lumea înconjurătoare.” Atitudinea de întrajutorare, empatie şi cunoştiinţa ecologică pentru un viitor încrezător al Planetei..
  • “Nu sunt niciodată singur, tot ceea ce este în inima mea şi în jurul meu mă ajuta să cresc” – bază pentru un sens al spiritualităţii, conectării, securităţii şi încrederii în bunăvoinţa universului.
  • “Am un dar, lumea are nevoie de darul meu şi eu sunt gata să-l împărtăşesc” bază conştientizarii satisfacției care vine din contribuţia activă la mediu;

rasarit@amurtel.ro

0743161740