Politica de securitate a datelor

Grădinița Răsărit este un proiect al Asociației de Ajutor AMURTEL România, asociație care prelucrează date cu caracter personal.

AMURTEL România tratează cu maximă seriozitate viața privată si datele personale ale copiilor care se află in grija noastră, a vizitatorilor site-ului nostru, participanților in programele noastre, a donatorilor, angajaților si tuturor persoanelor care ne furnizează aceste date.

Această politică de confidențialitate este aplicabilă tuturor datelor personale solicitate pe site-urile AMURTEL, precum și informațiilor transmise asociației prin participarea la programele AMURTEL, solicitarea sau ocuparea unui loc de munca in cadrul asociației, in cazul in care sunteți client sau oferiți sprijin financiar pentru AMURTEL și programele sale.

Procesăm datele dumneavoastră în conformitate cu termenii stabiliți în Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP), la care a fost mandatată organizația noastră. Asociația de Ajutor AMURTEL România este operatorul, așa cum a fost stabilit de ANSPDCP, în ceea ce privește prelucrarea datelor dvs. personale. AMURTEL colectează numai datele de identificare personală furnizate în mod voluntar asociației și care sunt necesare desfășurării activităților asociației. Aceste date sunt actualizate, stocate în siguranță și protejate împotriva pierderilor, utilizării incorecte și dezvăluirii neautorizate, prin utilizarea unor măsuri tehnice adecvate. Datele cu caracter personal ale utilizatorilor sunt păstrate numai pentru perioada de timp necesară pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost obținute și în conformitate cu politica de date a AMURTEL.

AMURTEL colectează date cu caracter personal atunci când:

 •  Vă înscrieți pe lista de corespondență a AMURTEL pentru a primi buletine de știri sau actualizări ale programelor

  • Dacă o persoană alege să se înscrie pentru actualizări periodice despre programele AMURTEL sau AMURTEL, colectăm numele, adresa de e-mail și numărul de telefon.
  • Utilizăm aceste informații pentru a trimite buletine de știri, actualizări ale programelor și mesaje text.
 • Solicitați o copie tipărită a unei publicații

  • Dacă o persoană solicită o copie tipărită a unei publicații, AMURTEL colectează informații personale cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon.
  • Utilizăm aceste informații pentru a trimite publicația solicitată.
 • Vă înregistrați pentru a participa la un eveniment sau participă la un program AMURTEL

  • Dacă o persoană se înregistrează pentru a participa la un eveniment sau pentru a participa la un program AMURTEL, colectăm următoarele informații: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon.
  • Folosim aceste informații pentru a invita persoane la evenimente sau pentru a participa la programe și pentru a oferi informații legate de activitățile și programele viitoare.
 • Participați la un eveniment sau program AMURTEL

  • AMURTEL poate colecta imagini și înregistrări video ale evenimentelor și programelor AMURTEL care pot conține date personale (inclusiv imagine, nume și locație).
  • Aceste date pot fi folosite pentru a ilustra activitatea AMURTEL pentru donatori, ca studii de caz sau pentru a promova evenimentele AMURTEL conexe.
 • Aplicați pentru un loc de munca sau solicitați să fiți anunțat despre deschiderea unor noi posturi

  • Aplicanții precum și persoanele care solicită să fie anunțate despre locurile de munca disponibile, vor fi obligate să încarce CV-uri și li se va cere să-și actualizeze informațiile în viitor. Informațiile personale incluse în aceste CV-uri vor fi colectate și stocate de către AMURTEL.
  • AMURTEL utilizează aceste informații fie pentru a notifica persoanele fizice cu privire la posturile vacante corespunzătoare, fie pentru a examina cererile primite.
 • Faceți o donație către AMURTEL

  • AMURTEL colectează informații personale, inclusiv numele, adresa și adresa de e-mail ale donatorului.
  • AMURTEL utilizează aceste informații pentru a trimite donatorului confirmarea tranzacției, precum și informațiile necesare în scopuri fiscale.

Instrăinarea datelor cu caracter personal

AMURTEL nu va vinde datele dvs. personale unor terțe părți și va împărtăși informații numai în cazul în care este necesar pentru reprezentarea unui interes legitim din partea noastră sau este necesar pentru respectarea unei obligații legale. AMURTEL nu împărtășește în mod voluntar datele cu caracter personal furnizate asociației unei instituții terțe fără consimțământul specific al persoanei vizate.

Detalii de contact

Pentru a va exercita drepturile legale, a cere informații sau pentru a depune reclamații legate de politica de confidențialitate a asociației noastre, vă rugăm să ne contactați.

Actualizat în data de 24 mai 2018

 

rasarit@amurtel.ro

0743161740