Cariere

Educatoarele interesate de educaţia alternativă şi cu pasiune pentru copii pot trimite un CV la adresa de mail rasarit at amurtel.ro

Candidatul Ideal
Calificată, cu experienţă, cu o bună comunicare în limba engleză, să aibă cunoştiinţe despre copii cu cerinţe speciale, creativă, deschisă, cunoştinte în educaţia alternativă, comuncativă, spontană, inovativă, independentă, responsabilă, fermă, dulce, punctuală.

Descrierea postului, responsabilităţi si beneficii
Educatoare la grădiniţa particulară cu grupe de aproximativ 10 copiii pe grupă – posibil copiii cu nevoi speciale, posibiltatea de a se dezvolta personal, de a se instrui în educaţia “Neoumanistă”

Descrierea grădiniţei
Grădiniţa Răsărit este un proiect al Asociaţiei de Ajutor AMURTEL, si s-a deschis în anul 1995 cu scopul integrării copiilor cu nevoi speciale alături de ceilalți copii. La Răsărit, copiii sunt educaţi în scopul de a-si dezvolta aptitudinile, încrederea şi independenţa în ritmul propriu, într-o atmosferă caldă şi plină de iubire. Folosim metoda de invatare Neoumanistă, un gen de educaţie holistică, care încurajează creativitatea, curiozitatea, viaţa pratică, empatia şi încrederea de sine. Ţelul nostru este de a contribui la dezvoltarea copilul educându-l din punct de vedere fizic, social, emoţional, creativ, intelectual şi intuitiv, folosind fiecare oportunitate care să-i valorifice întregul potenţial.

rasarit@amurtel.ro

0743161740