Grădinița Răsărit a Obținut Acreditarea!

După un efort considerabil, întins pe mai mulți ani, cu punctul culminant în luna octombrie, suntem foarte fericite să vă spunem ca tocmai am primit extraordinara veste că Grădinița Răsărit a obținut acreditarea.

Este un punct important pentru grădiniță care ne oferă foarte multă stabilitate și putem să oferim în continuare celor mici baza educațională și un mediu cald, sigur în care își pot dezvolta personalitatea pentru mulți ani în înainte.

Suntem foarte fericite să vă împărtășim această reușită care a necesitat un grad mare de efort și resurse.

Mulțumiri deosebite merg către directoarea grădiniței, doamna Floarea Diaconu, care a fost dedicată trup și suflet timp de două săptămâni pentru bunul mers al acreditării, deseori chiar petrecând nopți întregi muncind să se asigure că totul merge conform planului.

Doamnele educatoare, care în acea perioadă extrem de aglomerată au avut grijă să mențină la același nivel standardele de educație ale copiilor și să se asigure că partea lor este îndeplinită cu brio pentru acreditare.

Întreg personalul Grădiniței Răsărit și al Asociației de Ajutor AMURTEL România s-a dedicat complet acestui proiect și a făcut tot ce a a ținut de ele ,și chiar mai mult, încât să fie totul bine ok.

Din cauza pandemiei, procesul de acreditare și vizitele pe care autoritățile le realizau în mod normal, au trecut în mediul online, ceea ce a însemnat ca multe bibliorafturi pline cu documente necesare pentru acreditare au fost scanate și organizate pentru inspectie în mai puțin de o săptămâna.

A fost o perioadă plină de emoții , dar este frumos să știi că activitatea din grădiniță este apreciată de evaluatorii externi ai Agenției Române de Asigurare a Calității în Învățământul Preuniversitar alături de părinți și de copiii acestora

În urma evaluării Grădinița Răsărit este o instituție de învățământ acreditată de MINISTERUL EDUCAȚIEI ȘI CERCETĂRII.

 

rasarit@amurtel.ro

0743161740