Magia Iernii

A sosit Moş Crăciun, cu darurile mult aşteptate. Anul acesta prezenţa moşului a fost una senzaţională ca de fiecare dată. Copiii şi parinţii au fost purtaţi pe meleagurile de la Polul Nord şi au ascultat poveştile despre copiii pe care i-a întâlnit până să ajungă la noi. Moşul a fost foarte bucuros să găsească aşa copii cuminţii şi i-a rasplătit cu cadouri şi biscuiţi fermecaţi, care au aparut prin magie dintr-un pumn de sare şi un biscuit. Moşul a mai facut să apară şi alte lucruri, încântând pe toată lumea.

Acum când iarna s-a aşternut, când toate sufletele se bucură de fiecare mică sau mare realizare învaţă din tot ce au trăit, că putem deveni mai buni, mai frumoşi, mai înţelepţi.

Prinţul Fermecat de la Grădiniţa Răsărit pe Tinereţe.

Piesa de teatru “Prinţul Fermecat” a adus multe zâmbete pe feţele părinţilor şi mult amuzament pentru copii. De satisfacţia educatorilor care au lucrat cu ei nici nu mai încape vorbă. Performanţa copiilor le-a umplut sufletul de mândrie şi fericire, deoarece copiii, dar şi părinţii, bunicii şi educatorii, stăpâni pe tainele creaţiei, şi-au acordat lira pentru ca din ea să izvorască sunetele cele mai pure care să sensibilizeze sufletul fiecarui copil în parte şi pe cel al copilului din noi – oamenii mari.

rasarit@amurtel.ro

0743161740