ZIUA PORȚILOR DESCHISE 2022

Sâmbătă, 30 APRILIE, ora 10:00, vă invităm cu drag la ZIUA PORŢILOR DESCHISE în GRĂDINIŢA RĂSĂRIT din strada Foişorului, nr 121, sector 3, București!

Noi, echipa grădiniţei, vă așteptăm cu entuziasm, într-un cadru sigur și primitor, pentru a ne cunoaște și a lega prietenii. De la piticii curioși la părinţii grijulii, abia așteptăm să vă răspundem tuturor întrebărilor despre micul nostru univers vesel, despre filozofia neoumanistă după care ne ghidăm, despre incluziune, diversitate și toate celelalte principii care ne definesc și pe care le învățăm în fiecare zi alături de cei mici.

Programul activităților pentru Ziua Porților Deschise

Spațiul generos al curții Grădiniței Răsărit ne va fi univers pentru joacă și abia așteptăm să îl descoperim împreună prin următoarele activități interactive, desfășurate alături de echipa de educatoare:

  • Gini ne va ghida în lumea artei prin ateliere de pictură, folosind materiale naturale, în spiritul educației neoumaniste
  • Sorina va desfășura activități de modelaj care să le încurajeze micuților dragostea de a descoperi prin experiment și senzorialitate
  • Madhavii va citi povești cu caracter terapeutic, așa cum se întâmplă în activitățile recurente de la Grădi
  • Andra va desfășura activități sportive distractive care nu-i vor lăsa pe micuți să se plictisească

Vă aşteptăm alături de noi să cunoaşteţi lumea magică a grădiniţei, să ne bucurăm împreună și de alte atelierele surpriză pe care echipa le pregăteşte, de jocuri, cântece, dansuri, distracţie şi multe alte… surprize!

Confirmarea participării

*Contextul generat de pandemie ne obligă să limităm numărul de locuri disponibile pentru Ziua Porților Deschise, motiv pentru care vă rugăm să ne confirmați prezența printr-un apel la numărul 0744 565 252 (Didi).

Pentru mai multe detalii, ne putem auzi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Înscrierea în noul an școlar la Grădinița Răsărit

De asemenea, mai multe detalii despre înscrierea în anul școlar 2022 – 2023 se regăsesc aici sau la un apel distanță pe numărul de mai sus.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu braţele deschise să petrecem o zi aparte împreună!

Echipa Răsărit

rasarit@amurtel.ro

0743161740