ZIUA PORȚILOR DESCHISE 2023

Sâmbătă, 6 MAI, ora 10:00, vă invităm cu drag la ZIUA PORŢILOR DESCHISE în GRĂDINIŢA RĂSĂRIT din strada Foişorului, nr 121, sector 3, București!

Noi, echipa grădiniţei, vă așteptăm cu entuziasm, într-un cadru sigur și primitor, pentru a ne cunoaște și a lega prietenii. De la piticii curioși la părinţii grijulii, abia așteptăm să vă răspundem tuturor întrebărilor despre micul nostru univers vesel, despre filozofia neoumanistă după care ne ghidăm, despre incluziune, diversitate, dragoste față de natură și toate celelalte principii care ne definesc și pe care le învățăm în fiecare zi alături de cei mici.

Programul activităților pentru Ziua Porților Deschise

Spațiul generos al curții Grădiniței Răsărit ne va fi univers pentru joacă și abia așteptăm să îl descoperim împreună prin următoarele activități interactive, desfășurate alături de echipa de educatoare:

  • Madhavii va realiza jocuri senzoriale alături de micuți fiindcă acest aspect este central abordării noastre neoumaniste
  • Sorina va desfășura activități de modelaj care să le încurajeze micuților dragostea de a descoperi prin experiment și senzorialitate
  • Gini ne va ghida în lumea poveștilor așa cum se întâmplă în activitățile recurente de la Grădi
  • Alina va desfășura activități distractive în curte așa încât să le consume energia celor mici

Vă aşteptăm alături de noi să cunoaşteţi lumea magică a grădiniţei, să ne bucurăm împreună și de alte atelierele surpriză pe care echipa le pregăteşte, de jocuri, cântece, dansuri, distracţie şi multe alte… surprize! Curtea noastră mare abia vă așteaptă să o cutreierați și descoperiți!

Confirmarea participării

*Vă rugăm să ne confirmați prezența printr-un apel la numărul 0743161740.

Pentru mai multe detalii, ne putem auzi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Înscrierea în noul an școlar la Grădinița Răsărit

De asemenea, mai multe detalii despre înscrierea în anul școlar 2023 – 2024 se regăsesc aici sau la un apel distanță pe numărul de mai sus.

Grădinița Răsărit are ACREDITARE Nr. 3583/29.03.2021.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu braţele deschise să petrecem o zi aparte împreună!

Echipa Răsărit

rasarit@amurtel.ro

0743161740