În pădure pe cărare, hai să mergem la….plimbare!!

Grădiniţa Răsărit organizează între 1-7 iulie tabără pentru copiii mici: Să ne petrecem 7 zile de neuitat, într-un decor de vis, la casuţa Asociaţiei Amurtel din Poeni, comuna Cislău.jud. Buzău:

Website-ul “Casa Iedera” Poieni

Aşezată la poalele munţilor, aproape de râul Buzău, casuţa cu o curte generoasă ne oferă locul minunat în care să ne desfăşuram cele mai frumoase activităţi:


Vom observa în iarba din jurul nostru gâze şi vietăţi despre care nu ştim decât din carţi şi vom dramatiza cele mai frumoase poveşti scrise despre vieţuitoarele din văzduh şi de la firul ierbii.

Vom merge în livadă sau în gradina de legume să culegem cu manuţele noastre “vitamine delicioase” pe care să le modelam apoi din lut (cireşe, vişine, mere, prune şi capşune, roşii, morcovi, castraveţi). Soarele le va usca şi … frumos le-om colora!

Dar ce ziceţi că paţim dacă la drum o pornim? Obstacole întalnim şi… dibaci le ocolim ca un premiu să primim?

Sunt numai câteva din surprizele pe care le pregătim pentru micuţii nostrii ca timpul să treacă pe nesimţite şi să fim cât mai fericiţi.

Pentru că sunt numai 6 locuri vă rugăm să ne contactaţi cât mai repede în vederea alcătuirii grupului. Puteţi să luaţi legătura direct cu educatoarea Gradiniţei Răsărit nr. 2, Alexa Mihaela, care organizează şi conduce excursia: 0743161756. Madavi este o educatoare cu 20 ani de experientaţă în cadrul Grădiniţa Răsărit nr 2.

Plecarea se va face duminică dimineaţă în jurul orei 10 iar întoarcerea se va face sâmbăta următoare în jurul orei 18.

Costul pentru fiecare participant este de 1000 ron şi include transport, cazare, masă şi program recreativ. Costul fară transport este de 800 RON.

rasarit@amurtel.ro

0743161740