Prima zi la grădiniță!

DSC04269Deși ne mai bucurăm încă de zile calde și de soare, toamna își intră inevitabil în atribuții, iar noi trebuie să lăsăm în urmă savoarea vacanței și să ne preocupăm de orânduirea unui nou an. Așadar, zilele trecute am deschis porțile din nou la grădinița Răsărit. Este al 19-lea an de existență al grădiniței care activează din 1995!

Copiii erau nerăbdători să vadă schimbările care au apărut peste vară, să-și cunoască noii colegi și să le revadă pe educatoare, după frumoasa vacanță de vară.

Noi ne-am pregătit cum ne-am priceput mai bine pentru a-i primi atât pe copii, cât și pe părinți cu tot ce le putem oferi mai bun. Astfel, în ultimile săptămâni de vacanță am făcut curățenie generală, am adus mici reparații clădirii și sălilor, unul dintre părinți chiar ne-a ajutat să facem perne și perdele noi pentru clasa buburuzelor. Toată lumea a ajutat la curățenie, dar mai ales la împrăspătarea aspectului curții – toată lumea e entuziasmată când vine vorba de lucrul în aer liber!

Cu banii strânși anul trecut cu ocazia Bazarului de toamnă am cumpărat noi jucării. Am investit de asemenea în achiziționarea unui set de gătit, am schimbat vesela celor mici astfel încât acum avem noi boluri și farfurioare vesele și colorate, am mai adăugat arsenalului de joacă o trambulină care este deja printre obiectele cele mai populare din curte, am cumpărat kit-uri de doctori pentru cei mici care visează să facă o carieră în medicină, și multe multe consumabile pentru atelierele de artă.

Avem alături de noi și o nouă membră – este vorba de Gina, educatoarea noastră pentru tura de după-amiază. Îi mulțumim Laurei pentru că a fost alături de noi anul trecut și privim cu entuziasm către viitor! Le urăm copiilor un an nou cu multe experiențe frumoase și educative alături de echipa noastră!

rasarit@amurtel.ro

0743161740