Vă invităm la Aniversarea Gradiniței Răsărit!

Luni în data de 19 Septembrie, Grădinița Răsărit nr.1 își redeschide ușile în timp pentru a sărbători cea de-a 20 aniversare după o lunga și intensa lucrare de renovare. Mulțumim donatorilor generoși de materiale de construcții de la Rukki, Tassullo, Ynes Plus și Romstal și finanțatorilor de la fundația “Amici Nel Mondo”, Italia cât și altor prieteni și sponsori din întreaga lume. Suntem deasemeni foarte recunoscatori doamnei arhitect Roxana Pirvu, pentru timpul dedicat planificarii si supervizarii intregii operatiuni, multumindu-i din suflet. Trei sferturi din grădinița a fost renovata prin dotarea cu termopane, izolație și țevi de încălzire în aria de renovare, iar spatiile sunt acum mult mai luminoase, deschise și strălucesc de curățenie!

Sunt invitați cu toții, părinti noi, vecini, foștii noștri preșcolari și familiile lor, sponsori și vechi prieteni pentru a vedea noile schimbări și pentru a participa la o aniversare speciala Sâmbătă 1 Octombrie, la Grădinița Răsărit, Str. Almaș 16, Sector 1.

Vor fi jocuri pentru copii și părinti, vizionare de filme, o tombola pentru copii și bineînțeles prăjituri gratuite! Programul va fi intre orele 10:30 – 12:30. Cu aceasta ocazie, primim noi înscrieri cu o reducere speciala de 50% pentru prima luna.

Grădinița Răsărit și-a deschis primul sau punct de lucru în anul 1991 în cartierul București Noi în apropiere de Parcul Bazilescu. De atunci grădinița a furnizat o oaza de iubire, creativitate și bucurie pentru copii care au participat la program, fiind un pionier al alternativei holistice al Educației Neoumaniste în România.

rasarit@amurtel.ro

0743161740