ZIUA Porților deschise 2021

Sâmbătă, 15 MAI, ora 10:00, vă invităm cu drag la ZIUA PORŢILOR DESCHISE în GRĂDINIŢA RĂSĂRIT din strada Foişorului, nr 121, sector 3, București!

Noi, echipa grădiniţei, vă așteptăm cu entuziasm, într-un cadru sigur și primitor, pentru a ne cunoaște și a lega prietenii. De la piticii curioși la părinţii grijulii, abia așteptăm să vă răspundem tuturor întrebărilor despre micul nostru univers vesel, despre filozofia neoumanistă după care ne ghidăm, despre incluziune, diversitate și toate celelalte principii care ne definesc și pe care le învățăm în fiecare zi alături de cei mici.

Vă aşteptăm alături de noi să cunoaşteţi lumea magică a grădiniţei, să ne bucurăm împreună de atelierele surpriză pe care echipa le pregăteşte, de jocuri, cântece, dansuri, distracţie şi multe alte… surprize!

Confirmarea participării

*Contextul generat de pandemie ne obligă să limităm numărul de locuri disponibile pentru Ziua Porților Deschise, motiv pentru care vă rugăm să ne confirmați prezența printr-un apel la numărul 0744 565 252 (Didi).

Pentru mai multe detalii, ne putem auzi și pe pagina de Facebook a evenimentului.

Înscrierea în noul an școlar

De asemenea, mai multe detalii despre înscrierea în anul școlar 2021 – 2022 se regăsesc aici sau la un apel distanță pe numărul de mai sus.

Vă mulţumim şi vă aşteptăm cu braţele deschise să petrecem o zi aparte împreună!

Echipa Răsărit

rasarit@amurtel.ro

0743161740